Σάκης και Χριστίνα

Ο Μιχάλης και η ομάδα του είναι ο λόγος που θα έχουμε για πάντα την ανάμνηση του γάμου μας ανεξίτηλη στο μυαλό μας, αφού με το καταπληκτικό του βίντεο θα μπορούμε για πάντα να παρακολουθήσουμε αυτήν την σημαντική για εμάς μέρα!

Σίφνος, Ελλάδα

Γεωργία & Γιώργος

Ο Μιχάλης και οι συνεργάτες του γίνονται για μια μέρα ένα με την οικογένεια, γίνεται ο καλύτερος σου φίλος που σε ακολουθεί και σε κάνει να γελάς τόσο αβίαστα και φυσικά ενώ παράλληλα το καταγράφει τόσο διακριτικά χωρίς να παρεμβαίνει στις πιο σημαντικές στιγμές των πρωταγωνιστών. 

Η ευχάριστη  επαγγελματική εμπειρία που βιώνεις τη πιο ευτυχισμένη σου μέρα φυσικά συνοδεύεται και από το φανταστικό αποτέλεσμα που σου παραδίδεται αργότερα.

 Άριστος σε όλα τα επίπεδα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας!

Βόλος, Ελλάδα 

Αντωνία

Η συνεργασία μας με τον Μιχάλη και το team του ήταν υπέροχη! Πρόσχαροι άνθρωποι, χαμογελαστοί, οικείοι, μας έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσουμε άνετα και βοήθησαν στο να ευχαριστηθούμε την ημέρα της βάπτισης της κόρης μας!

Το αποτέλεσμα του βίντεο δικαίωσε πλήρως την επιλογή μας και μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση! Σίγουρα θα σας προτιμήσουμε ξανά! Μιχάλη να είσαι γερός και να χαρίζεις σε όλους υπέροχες στιγμές, όπως έκανες με εμάς! 

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Γιάννης & Αναστασία

Όταν σχεδιάζαμε τον γάμο μας, ήμασταν σίγουροι ότι ο Μιχάλης και η ομάδα του θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εμάς. Η δουλειά τους είναι φανταστική, επαγγελματική και μοναδική. Ήταν σημαντικό για εμάς να δουλέψουμε με κάποιον που θα μπορούσε να αποτυπώσει τις στιγμές της ημέρας αυτής με ομορφιά, ακρίβεια και ειλικρίνεια. Ο Μιχάλης μας έκανε να αισθανθούμε ασφαλείς από την πρώτη συνάντηση.

Την ημέρα του γάμου μας, ο Μιχάλης και η ομάδα του ήταν ευγενικοί, χαλαροί, διακριτικοί και επαγγελματίες. Είναι απίστευτα ταλαντούχοι και η παρέα τους ευχάριστη. Νιώθαμε ότι τους γνωρίζαμε για χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή. Ο Μιχάλης αποτύπωσε την ημέρα του γάμου μας όπως ακριβώς θέλουμε να την θυμόμαστε.

Ευχαριστούμε για όλα.

Αθήνα, Ελλάδα

Μαρία & Βαγγέλης

Ο Μιχάλης δεν αξίζει τίποτα άλλο παρά έπαινο!! Αυτός και η ομάδα του ήταν απολύτως καταπληκτικοί αποτυπώνοντας τον γάμο μας στην Καβάλα, καθώς και τον μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη! Ο Μιχάλης έκανε την κινηματογραφική και ήταν η καλύτερη μας απόφαση. Με παρότρυνε ο διοργανωτής του γάμου μου να επιδιώξω να αποκτήσω έναν κινηματογραφιστή γιατί είναι ένα αναμνηστικό για χρόνια.

Μου άρεσε το πώς η ομάδα του συνδυαζόταν και μας έκανε να νιώθουμε άνετα, να είμαστε απλώς ο εαυτός μας. Όταν λάβαμε το βίντεο του γάμου μας, κυριολεκτικά συγκινηθήκαμε. Ο Μιχάλης αποτύπωσε τέλεια την αγάπη και τη γιορτή μας. Μπορέσαμε να ξαναζήσουμε τη μέρα μας ξανά και ξανά. Λάβαμε πολλά κομπλιμέντα (και δάκρυα) από την οικογένεια και τους φίλους που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου μας. Η ποιότητα και η δεξιοτεχνία του Μιχάλη είναι απλά συγκλονιστικές ?

Καβάλα, Ελλάδα